У квітні 13 депутатів Ради не проголосували жодного разу

У квітні 13 депутатів Ради не проголосували жодного разу

Тринадцять депутатів парламенту у квітні не проголосували жодного разу.

Про це повідомляє прес-служба Комітету виборців України, пише Ліга.

Упродовж місяця пропустили всі голосування Верховної ради такі нардепи як Вадим Рабінович, Євген Бакулін ("Опозиційний блок"); позафракційні Євгеній Мураєв, Дмитро Ярош, Костянтин Жеваго, Сергій Клюєв, Олександр Онищенко, В’ячеслав Константіновський, Надія Савченко; Віталій Чепинога та Петро Сабашук ("Блок Петра Порошенка"), В’ячеслав Богуслаєв ("Воля Народу") та Юрій-Богдан Шухевич (Радикальна партія Олега Ляшка).

Зазначається, що депутати офіційно пропустили голосування ВР з невідомих причин. Тобто, не через хворобу чи відрядження. При цьому окремі з них були присутні в Раді на момент голосувань, однак участі в них не брали. Так, Рабінович був письмово зареєстрований на трьох пленарних засіданнях, В’ячеслав Богуслаєв та Костянтин Жеваго – по одному, Віталій Чепинога – восьми.

Загалом же сорок парламентарів пропустили 90% голосувань Ради у квітні. При цьому у порівнянні із попередніми місяцями кількість нардепів, які не голосували, дещо зменшилася (у березні - 51 нардеп, у лютому - 63 нардепи). Усього в квітні відбулося дванадцять пленарних засідань парламенту, на яких відбулося 267 голосувань.