Президент розповів, чим займалось СБУ останні 3,5 роки

Президент розповів, чим займалось СБУ останні 3,5 роки

Президент заявив, що СБУ впродовж 3,5 року попередила понад 400 спроб терористичних атак у різних регіонах України, а затримані терористи готувалися на території Росії.

Про це Глава держави сказав під час наради з питань протидії інформаційній агресії Російської Федерації, повідомляє Укрінформ.

"Ми бачимо спроби організації терористичних атак усередині країни - Служба безпеки України за 3,5 року попередила більше 400 спроб терористичних атак у різних регіонах країни. І терористи, які були встановлені, затримані, значна частина з них пройшла підготовку у відповідних таборах на території Російської Федерації, а також на території незаконно анексованого Криму", - повідомив Порошенко.

Він наголосив: Україна перебуває в стані війни і дає гідну відсіч російській агресії. Ця війна має абсолютно нові риси і характеристики. Війна гібридна, де разом із військовими діями регулярних збройних сил Російської Федерації, російських найманців Росія веде підривну війну проти України на всіх фронтах, наголосив Президент.