Соломія Гонгадзе одна з кращих британських студенток і помічник редактора

Соломія Гонгадзе одна з кращих британських студенток і помічник редактора

Донька Георгія і Мирослави Гонгадзе Соломія працює в сфері політики цифрової оборони, є помічником редактора Північноамериканського видання "Діалог" журналу "Політичне співтовариство" Королівського Коледжу Лондона і претендує на титул найвидатнішої студентки Великої Британії.


Про це повідомляє "Детектор медіа".

The Tab Future 100 - це рейтинг британських студенток, націлених на значні досягнення в майбутньому. Організатори конкурсу відібрали сотні кращих студенток з 25 університетів по всій Великій Британії, і тепер уболівальники визначать, хто стане номером один. Голосування закінчується о 17:00 18 квітня.

Як член дослідницького центру Королівського Коледжу Лондона, американка українського походження Соломія Гонгадзе займається розробкою рекомендацій у сфері політики цифрової оборони. Вона також є помічником редактора Північноамериканського видання "Діалог" журналу "Політичне співтовариство" Королівського Коледжу Лондона. У 2016 році Соломія працювала над проектом в авторитетному аналітичному центрі Chatham House – робила переклади з української мови та брала участь у створенні документального фільму про зародження українського громадянського суспільства, йдеться в повідомленні.

У 2017 році Соломія стала фіналісткою конкурсу "Політичний ідол" Інституту політики Лондонського Королівського Коледжу, де вона представила варіанти вирішення житлової кризи у Великій Британії. Крім того, вона є старостою курсу і представляє інтереси своїх однокурсників.