Доба в зоні АТО: поранені троє військових

Доба в зоні АТО: поранені троє військових

За минулу добу в зоні Антитерористичної операції внаслідок обстрілів поранено двох українських військових, ще одного військового поранено внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої під час виконання інженерних заходів.

Про це заявив під час брифінгу речник Міноборони з питань АТО Максим Праута, повідомляє Укрінформ.

"Минулої доби внаслідок обстрілів отримали поранення двоє військовослужбовців, ще один військовий отримав поранення внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої під час виконання інженерних заходів", - сказав Праута.

За його словами, усіх поранених оперативно доправлено до військових мобільних госпіталів, стан здоров'я одного з військовослужбовців важкий, ще двох захисників - середньої тяжкості.

Стало також відомо, що бойовики передали українській стороні тіло загиблого військового, який зник на лінії розмежування 8 квітня цьго року. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"15 квітня представники російсько-окупаційних військ передали українській стороні тіло загиблого військовослужбовця Збройних Сил України, який зник безвісти 8 квітня під час виконання бойових завдань на лінії розмежування сторін", - йдеться у повідомленні.

Силами пошукової групи "Евакуація-200" тіло загиблого доправлено до місця проведення процедури впізнання та судово-медичної експертизи. Після цих заходів, а також оформлення відповідних документів, тіло загиблого військовослужбовця доправлять до місця поховання.