Російське телебачення - не бажаний гість у Солсбері

Російське телебачення - не бажаний гість у Солсбері

Знімальну групу російського телеканалу РЕН TV вигнали з лікарні у британському місті Солсбері, де проходили лікування після отруєння Сергій та Юлія Скрипалі, після того, як журналісти незаконно намагалися зняти там сюжет.

Про це повідомляє Sky News.

"Репортер РЕН TV, зайшовши до лікарні у Солсбері рано вранці у середу, демонстрував зневажливе ставлення до нападу з застосуванням нервово-паралітичної речовини та допитував медсестер. Знімальну групу пізніше вигнали з лікарні після того, як до них підійшов співробітник служби безпеки, який викликав поліцію", - йдеться у повідомленні.

Представники лікарні у Солсбері обурені цим інцидентом, оскільки російські журналісти "підійшли до працівників лікарні посеред ночі без попередження та без жодного дозволу".

Нагадаємо, минулого тижня дочка розвідника Юлія прийшла до тями, і відтоді її стан поліпшується. 6 квітня стало відомо, що і Сергій Скрипаль вийшов із критичного стану. Видання "The Sun" із посиланням на джерело повідомило, що Юлія Скрипаль продовжить лікування у лікарні на військовій базі.