Весілля Принца Гаррі відбудеться без політиків

Весілля Принца Гаррі відбудеться без політиків

Принц Гаррі Вельський та його наречена Меган Маркл не запросили на своє весілля прем'єр-міністра Великої Британії Терезу Мей.

Про це повідомляє Sky News.

"Було прийнято рішення про те, що офіційний список політичних лідерів - і британських і міжнародних - не є обов'язковим для весілля принца Гаррі та міс Маркл. Уряд її Величності був залучений до консультації з приводу цього рішення, яке було прийнято королівським двором", - сказав офіційний представник принца Гаррі.

За словами джерела в уряді, Тереза Мей не очікувала на запрошення. Таке рішення пов’язане з невеликими розмірами церкви для церемонії та тим, що Гаррі є лише п’ятим у черзі претендентів на трон. Водночас на церемонію у Віндзор запросили 600 гостей, близьких до подружжя.

Нагадаємо, весілля принца Гаррі та Меган Маркл заплановане на 19 травня. Кенсінгтонський палац повідомив, що всі запрошені на церемонію, яка відбудеться у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку, також візьмуть участь в обідньому прийомі.

Пізніше ввечері 200 гостей побувають на приватному прийомі у сусідньому Фромор-хаусі, який влаштовує батько нареченого принц Чарльз.