Доба в АТО: бойовики здійснили 42 обстріли

Доба в АТО: бойовики здійснили 42 обстріли

Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати "великоднє перемир’я" здійснивши 42 обстріли позицій українських захисників.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у зведенні за добу від 7 квітня.

Зокрема, на Донецькому напрямку з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї агресор обстріляв наші укріплення поблизу Кам’янки, Талаківки та Водяного. Гранатомети та стрілецьку зброю бойовики застосували по захисниках Авдіївки та Шахти "Бутівка", великокаліберні кулемети - по оборонцях Пищевика, протитанковий ракетний комплекс - у районі Талаківки, а неподалік Широкиного, Славного та Павлополя вели снайперський вогонь. Також під обстріли зі стрілецької зброї потрапили наші укріплення в районі Славного, Павлополя, Красногорівки, Широкиного, Гнутового та Пищевика, повідомляють у штабі.

На Луганському напрямку з 82 мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів агресор вів вогонь по українських опорних пунктах під Луганським. Також із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляні захисники Малинового.

Унаслідок ворожого вогню один український воїн зазнав поранення. Його доправлено до лікувального закладу та надано необхідну медичну допомогу.