У Києві провели навчання з пожежної безпеки (аудіо)

У Києві провели навчання з пожежної безпеки (аудіо)

Навчання з пожежної безпеки в одному зі столичних торговельно-розважальних центрів провели структурні підрозділи Київської міськдержадміністрації, "Київської служби порятунку" та Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Другого квітня у Києві мають розпочатися перевірки всіх торговельних приміщень біля станцій метро і зупинок транспорту, аби з'ясувати, чи дотримуються там вимог пожежної безпеки.

До кількох торговельних точок навідалася наша кореспондентка Катерина Шевцова:

"Муніципальні служби Києва та підрозділи головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Києві. Спільно проводитимуть перевірки торгово-розважальних центрів, яких у Києві понад 100, сказав голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін і звернувся з проханням до кожного власника та орендаря таких об”єктів відповідально поставитися до наявності протипожежних засобів у місцях масового перебування людей.

Микола Чечоткін зауважив, що минулого року міські служби здійснювали перевірку дитсадків та шкіл на предмет дотримання правил протипожежної безпеки. Тепер перевіряьтимуть ТРЦ".

Катерина Шевцова Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!