Плотницький змінив "ЛНР" на Барвиху

Плотницький змінив "ЛНР" на Барвиху

Широко розповсюджена інформація в ЗМІ про затримання російськими спецслужбами колишнього керівника "ЛНР" Ігоря Плотницького та перебування його в СІЗО не відповідає дійсності.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, пише Тиждень.

"За нашими даними, Плотницький спокійнісінько проживає в населеному пункті Барвиха Одінцовського району Московської області, періодично виїжджаючи до Москви за покликом кураторів і своєму бізнесу", - написав Тимчук.

Він додав, що при цьому проживає Плотницький не просто в якійсь комунальній квартирі, а у власному комфортабельному будинку, розташованому в елітному котеджному селищі.

"Зараз пан Плотницький зайнятий елітним ремонтом і благоустроєм свого "родового помістя", вартість якого, за нашою інформацією, варіюється від 20 до 30 млн. дол. США. Тож, на відміну від обдурених мешканців "ЛНР", які саме виживають в реаліях "русского мира", у Ігоря Плотницького життя вдалося. Щоправда, залишається питання – чи надовго?", - розповів Тимчук.

Нагадаємо, 21 листопада озброєні люди в камуфляжі без розпізнавальних знаків оточили в окупованому Луганську будівлю так званого "Міністерства закордонних справ ЛНР" та весь урядовий квартал міста. Згодом, ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький виступив із заявою та повідомив, що ця ситуація пов'язана із відстороненням від займаної посади міністра внутрішніх справ Ігоря Корнету, що відбулося напередодні.

Згодом стало відомо, що Ватажок бойовиків "ЛНР" Ігор Плотницький разом із "керівником" адміністрації Іриною Тейцман та низкою інших осіб виїхав з території окупованого Луганська на територію РФ.