Представники громадських об’єднань вимагають розслідувати смерть Владислава Волошина (аудіо)

Представники громадських об’єднань вимагають розслідувати смерть Владислава Волошина (аудіо)

Розслідувати смерть виконувача обов’язків директора "Миколаївського міжнародного аеропорту" Владислава Волошина – з такою вимогою прийшли сьогодні до будівлі адміністрації Президента представники кількох громадських і політичних об’єднань. Підійти безпосередньо до будівлі їм завадив кордон із правоохоронців, тож мітинг провели мітинг на початку вулиці Банкової там і оприлюднили своє звернення.

Катерина Шевцова докладніше:

"Владислав Волошин, бойовий льотчик, після того, як звільнився з військової служби, у липні 2017 року був призначений заступником Генерального директора з авіаційних питань "Миколаївського міжнародного аеропорту". Наприкінці грудня того ж року став виконувачем обов'язків генерального директора.

Нагадаю, Владислав Волошин не залишив передсмертної записки і не повідомив причин свого вчинку лікарям, які намагалися врятувати йому життя. Як повідомила у день його смерті речниця поліції Миколаївської області Олена Бережна, під час слідства будуть допитані усі, кого віднесено до кола причетних осіб. Також, за словами Олени Бережної, досліджується телефонна переписка Владислава Волошина з працівником аеропорту за кілька днів до загибелі. Оприлюднена у засобах масової інформації переписка містить копії документів про порушення при тендерних закупівлях для аеропорту, згадуються посадовці Миколаївської області, а також йдеться про намір самогубства".

Катерина Шевцова, Українське радіо.

 

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!