У Миколаєві застрелився Герой АТО

У Миколаєві застрелився Герой АТО

У Миколаєві з бойового пістолета застрелився виконувач обов'язків директора одного з комунальних підприємств міста.

Про це повідомили в прес-службі поліції Миколаївської області, інформує місцевий портал "НикВести".

"18 березня у Миколаєві у власній квартирі вчинив самогубство шляхом пострілу з бойового пістолета 29-річний в. о. директора одного з комунальних підприємств області. Сім'я перебувала вдома разом із чоловіком, постріл із кімнати почула дружина. Потерпілого було терміново госпіталізовано, але в лікарні швидкої медичної допомоги він помер від отриманих ушкоджень", - йдеться в повідомленні.

У відомстві додали, що постріл було зроблено з бойового пістолета марки ПМ без номерних знаків. Зброю вилучено дляпроведення експертизи. За свідченнями родичів, загиблий останнім часом перебував у пригніченому стані та висловлював тривожні наміри.

За інформацією видання "НикВести", загиблим є керівник обласного аеропорту, льотчик-герой Владислав Волошин. Повідомляється, що Владислав Волошин - один із героїв АТО, був нагороджений орденом "За мужність" III ступеня. Російські власті звинувачували Владислава Волошина в атаці на малайзійський "Боїнг МН17", збитий над Донбасом влітку 2014 року. Згодом цю версію було повністю спростовано розслідуванням прокуратури Нідерландів та України.