Москві порадили "стулити пельку"

Москві порадили "стулити пельку"

Росія має "піти" і "стулити пельку" - так міністр оборони Британії Гевін Вільямсон відповів на погрози глави російського МЗС Сергія Лаврова вислати з країни британських дипломатів.

Коментар голови міноборони Великої Британії розповсюдив "Sky News".

"Немає ніяких сумнівів у тому, хто є автором "атаки" - отруєння Сергія Скрипаля - "вона прийшла з Росії. Те, що Росія зробила у Солсбері є абсолютно жахливим і обурливим", - наголосив міністр, додавши, що наміри Британії вислати з країни 23 російських дипломатів у зв'язку з отруєнням екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки, а також припинити контакти високого рівня з Росією, є адекватною відповіддю.

Вільямсон вважає, що ще зарано коментувати зустрічні плани щодо вислання з РФ британських дипломатів. За його словами, якщо вони застосують кроки у відповідь, Британія розгляне різні варіанти.

Нагадаємо, Тереза Мей під час виступу у парламенті заявила, що Великобританія планує вислати з країни 23 російських дипломатів у зв'язку з отруєнням екс-шпигуна Сергія Скрипаля і його доньки, а також припинить контакти високого рівня з Росією. Російські дипломати повинні впродовж тижня залишити Британію.

Глава російського МЗС Сергій Лавров заявив, що Москва незабаром вишле із РФ британських дипломатів у відповідь на дії Великої Британії.