Львів став Молодіжною столицею України

Львів став Молодіжною столицею України

У Львові заступник міністра молоді та спорту України Олександр Ярема вручив мерові Андрію Садовому отриману містом відзнаку "Молодіжна столиця України".

Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

"Хочу привітати місто із тим, що саме Львів став першою молодіжною столицею України. Це велика заслуга молодих людей, які були активними учасниками цього процесу на всіх його ланках. Під час презентації міста Львова як міста, яке створює якісні можливості для розвитку молодих людей, ваше місто було обрано молодіжною столицею 2018 року", - зазначив Ярема.

Міський голова подякував представникові міністерства за те, що конкурс відбувся чесно і прозоро, львівській молоді - за підготовку до конкурсу, а також оприлюднив плани на наступний рік.

Нагадаємо, молодь складає близько третини населення Львова. Понад 50% працівників мерії - віком до 35 років, а 73% молодих людей не бажають нікуди звідси переїжджати. У місті 66 університетів, численні заходи та події для молоді в різних сферах, 107 молодіжних організацій. Молодіжна політика - один із пріоритетів розвитку Львова, що передбачено і в стратегічному документі "Львів-2020".