MELOVIN розповів про підготовку до Євробачення (аудіо)

MELOVIN розповів про підготовку до Євробачення (аудіо)

MELOVIN — переможець національного відбору на Євробачення 2018 - сьогодні розповів про підготовку до пісенного конкурсу.

Чим дивуватиме український співак європейську публіку, - дізнавався Володимир Задворний:

"Нині жодних концертів, лише репетиції: щодня по три-чотири години вокалу і вдосконалення англійської, - розповідає Костянтин Бочаров - це справжнє ім’я співака під псевдонімом MELOVIN.

Як зміниться його номер і чим "братиме" у своєму виступі, MELOVIN поки не розповідає. Каже, хоче здивувати і триматиме інтригу. Лише повідомив, що у постановці буде вогонь, а його сценічний образ залишиться незмінним. Це різнокольорові очі – одне натурального кольору, а у іншому світло-блакитна лінза - і традиційне довге пальто, яке йому шиє українська дизайнерка. Інтерес до творчості співака країни-учасниці Євробачення виявляють, каже піар-менеджер Світлана Панкова.

Прокоментував Костянтин Бочаров  і своє місце у рейтингу, яке, щороку перед Євробаченням організовують букмекери. Декотрі з букмекерських компаній прогнозують перемогу Естонії, а MELOVIN, за їхніми прогнозами у третій десятці. Це – за тим же рейтингом, у якому друге місце пророкують Болгарії, яка ще не визначилась із піснею і виконавцем. Костянтин Бочаров каже, що ставиться до прогнозів скептично і розповів, кому із учасників конкурсу симпатизує найбільше.

В Україні MELOVIN став відомим після участі і перемоги 2015-го року у вокальному телешоу "Х-Фактор". Торік співак теж намагався потрапити на Євробачення, тоді на національному відборі він посів третє місце. Цього року ще одна спроба – переможна із піснею "Under The Ladder".

На Євробаченні музикант закриватиме другий півфінал пісенного конкурсу, що відбудеться у Лісабоні 10 травня".

Володимир Задворний. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!