Тріо бандуристок Українського радіо дарують прихильникам "Оду любові"

Тріо бандуристок Українського радіо дарують прихильникам "Оду любові"

Концерт "Ода любові" тріо бандуристок Українського радіо у складі  народної артистки України Тетяни Маломуж та  лауреатів міжнародних конкурсів  Катерини Коврик і Катерини Шепелюк  відбудеться в Будинку актора 15 березня о 19:00.

Програма складається з яскравих українських пісень, творів сучасних композиторів. Прозвучать відомі й улюблені твори А.Кос-Анатольського, Б.Весоловського, І.Поклада, Б.Фільц, українські народні пісні у сучасному викладенні у виконані тріо бандуристок. Яскраві три голоси у супроводі бандури  –   унікального символу України подарують неповторну атмосферу і емоційну піднесеність вечора.

"Яскравою фарбою концерту будуть джазові обробки народних пісень у виконанні ансамблю солістів "Благовість". Це новий погляд на українську пісню, який ламає кордони і уявлення про можливості і силу нашої мелодики. У віртуозному виконанні відомої піаністки Людмили Марцевич прозвучать твори композиторів-класиків української музики Л.Ревуцького, П. Майбороди. Порадує своїм виступом і дитячий хор Українського радіо", - повідомила народна артистка України Тетяна Маломуж.

Шанувальники української музики матимуть змогу почути твори І.Щербакова,А.Боккеріні, І.Карабиця, П.Майбороди, І.Поклада, І.Білозора, А.Кос-Анатольського, Б.Весоловського, В.Івасюка, Л.Ревуцького, українські народні пісні, світові шедеври.

Вестиме концерт "Ода любові" – музикознавець, авторка і ведуча радіопередач Надія Радкевич.

Аби отримати насолоду, завітайте на концерт тріо бандуристок Українського радіо  "Ода любові", який відбудеться 15 березня в Будинку актора о 19:00.