В Одесі відбувається засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО (аудіо)

В Одесі відбувається засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО (аудіо)

Парламентарі України та 12-ти країн – членів Північноатлантичного Альянсу обговорюють підсумки виконання Річної національної програми співробітництва Україна-НАТО в 2017 році. В центрі уваги - розбудова Збройних сил України та протидія російській військовій загрозі в Чорному морі.

Докладніше - наш кореспондент Василь Милосердний:

"У центрі уваги Міжпарламентської ради Україна-НАТО черговий газовий шантаж Російської Федерації та погрози Кремля новою зброєю. Протистояти викликам агресора можна тільки спільними зусиллями, каже перший заступник Голови Верховної Ради України Ірина Геращенко.

Річна національна програма співробітництва Україна-НАТО у 2017 році виконана на 82 відсотки. На цей рік заплановано ще більше заходів, які наблизять Україну до світових стандартів в усіх сферах життя. Про це заявила віце-прем'єр-міністр з питань  європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.

Представники Міжпарламентської ради Україна-НАТО поспілкуються з командуванням Військово-Морського Флоту та побувають на фрегаті "Гетьман Сагайдачний".Також парламентарі зустрінуться зі студентами та викладачами Одеського національного університету імені Мечникова та представниками неурядових організацій".

Василь Милосердний, Одеса, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!