"Укрзалізниця" готова до снігопадів

"Укрзалізниця" готова до снігопадів

В "Укрзалізниці" запевняють, що готові до снігопадів, які синоптики прогнозують на найближчі дні, і повністю контролюють ситуацію.

У цілодобовому режимі працює штаб із ліквідації негоди, заявив в.о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, повідомляє прес-служба компанії.

"Наразі ситуація повністю контрольована, у цілодобовому режимі працює штаб із ліквідації негоди, залізничники готові до снігопадів, які синоптики прогнозують на найближчі дні. Я вдячний залізничникам, які забезпечили стабільну роботу транспорту. Завдяки саме нашим працівникам рух поїздів не припинявся ні на секунду, а затримки поїздів були мінімальними, у той час коли міжміське автобусне сполучення було майже зупинене", - сказав Кравцов.

За інформацією прес-служби, у ніч проти 2 березня наслідки снігопаду ліквідовували 6265 залізничників по всій Україні, було залучено 47 снігоприбиральних колійних машин. Основні роботи тривали в Харківській, Полтавській, Сумській, Київській, Одеській та Херсонських областях. Затримок поїздів через примхи погоди наразі немає.

"Укрзалізниця" просить пасажирів бути обережними й уважно слухати оголошення на вокзалах, а під час планування поїздок враховувати труднощі, які можуть виникнути при трансфері до залізничних вокзалів та станцій.