Волонтери Донеччини розпочинають соціальний проект (аудіо)

Волонтери Донеччини розпочинають соціальний проект (аудіо)

У Маріуполі на Донеччині розпочинається соціальний проект "100 годин волонтерства".
 

Розповідає наша кореспондентка Людмила Кузьменко:
                   
"Команда проекту "100 годин волонтерства" громадської організації "Майбутнє Маріуполя" складається із студентів Приазовського державного технічного університету, які мають досвід волонтерської діяльності.

Менеджер проекту Розалія Гах деякий час була волонтером в центрі соцслужб міста, надавала консультації з правничих питань, оскільки має відповідну освіту. Те, що пропонуватиме усім небайдужим людям  команда проекту, не потребує спеціальної освіти чи кваліфікації, розповідає Розалія.

Від однієї з міських лікарень надійшло прохання з настанням весни допомогти очистити вікна від зимового утеплення, вимити їх. З такою роботою впорається будь-хто. Студенти-старшокурсники місцевих вишів можуть допомагати школярам у підготовці до уроків та іспитів. Розалія Гах говорить, що маріупольці через проект "100 годин волонтерства" можуть подати заявку на допомогу на спеціальній інтернет-платформі, яка стартує наступного тижня. Тут же кожен, хто хоче стати волонтером, буде обирати для себе відповідну справу".  

Людмила Кузьменко. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!