Із Сабіною Галицькою прощаються на Житомирщині (аудіо)

Із Сабіною Галицькою прощаються на Житомирщині (аудіо)

На Житомирщині сьогодні попрощаються з медсестрою Сабіною Галицькою, яка 20-го лютого загинула на сході.
 

Повідомляє наша кореспондентка Надія Петрина:

"Сержант, старша медсестра медичної роти 10-ї окремої гірсько-штурмової бригади Сабіна Галицька загинула на фронті під час ворожого обстрілу. Як розповіли її побратими і волонтери у соцмережах, військові їхали до Катеринівки Луганської області допомагати місцевим, але дістатися до населеного пункту не змогли.

Попри домовленості про прининення вогню бойовики обстріляли авто з протитанкового ракетного комплексу. Сабіна від осколків ворожого снаряду загинула на місці. Їй було 23 роки. У бригаді її називали сонечком: любили і поважали  за хоробрість і людяність.
 
Із Збройними Силами України Сабіна підписала контракт у квітні 2016 року. До цього дівчина вже закінчила Новоград-Волинський  медичний коледж, працювала акушеркою  у Барашівській лікарні.

На фронті Сабіна врятувала багатьох своїх побратимів з-під обстрілів. А цього разу сама одержала смертельне поранення.
 
Поховають мужню захисницю Сабіну Галицьку, яка віддала життя за мирне майбутнє України, з військовими почестями на цвинтрі в селі Барашах, що поряд з її рідним селом Бастова Рудня Ємільчинського району.

У неї залишилися батьки та брат, який за контрактом служить на сході в зоні АТО. З початку вйни на Донеччині загинуло 8 жителів району. Їх імена занесені до Книги памяті героїв АТО. Тепер з’явиться тут і ім’я Сабіни".

Надія Петрина, Житомирщина, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!