За східним календарем настав рік Жовтого Земляного Собаки

За східним календарем настав рік Жовтого Земляного Собаки

Від сьогодні за східним місячним календарем символ Нового року - Жовта Земляна Собака - вступає у свої повноцінні права. Важливо, що в 2018 році на Землі зміниться не лише символ, а й стихія - замість жаркого вогню, буде спокійніша земля.

Собака - добрий, розумний і відданий друг людини. На сході кажуть, що вона завжди була союзником людини і надійним компаньйоном.

Що принесе людству цей рік, яким він буде? На що можемо сподіватися, від чого маємо радіти і чим втішатися? Прогнози астрологів сходяться в одному - 2018 рік під символом Жовтої собаки буде спокійним і плідним для людства.

У родині буде мир і процвітання. У любові - позитивні відповіді й теплі почуття. У кар'єрі - стабільні прибутки. Ваш дохід буде повністю залежати від прикладених зусиль. Завдяки Собаці світ побачить приголомшливі відкриття та неймовірні проекти.

Собака відрізняється міцним здоров'ям. Єдине, що не сприйме Собака - погані звички. Отож людям доведеться розпрощатися з алкоголізмом, курінням та іншими залежностями. Собака змусить людей поміняти свої звички і почати вести здоровий спосіб життя.

Чудові прогнози, опримістичні сподівання... Якщо вірити астрологам, то в рік Собаки вирішаться всі розбіжності, вляжуться конфлікти, припиняться війни, і на Планеті запанують мир, взаєморозуміння і спокій. 2018 рік буде різним, але одне можна сказати напевно - 4716 рік - рік Жовтого Земляного Собаки, згідно з китайським літочисленням, стане позитивним для людства.

Українське радіо бажає своїм слухачам впевнено дивитися у майбутнє попри всі негаразди, не обурюватися через дрібниці, не "кусатися" і не "їсти" одне одного, вірити людям і в людей, бути чесним і відданим, позитивним і радісним. Собака підтримає нас на всіх шляхах наших, адже кращого друга годі й сподіватися.

Олена Пенія Серрано, Українське радіо