Київське метро знайомить з історією столиці за допомогою мульперсонажів (аудіо)

Київське метро знайомить з історією столиці за допомогою мульперсонажів (аудіо)

У вагонах одного із потягів київського метро пасажири від сьогодні можуть знайомитися з історією столиці за допомогою мультперсонажів.

З яскравих постерів головна героїня українського мультфільму "Викрадена принцеса: Руслан і Людмила" розповідає про свої улюблені міста Києва, де зараз розташовані центральні станції метро. Проект "Милий Київ Міли" - це спільна ініціатива київського метрополітену та авторів мультфільму.

У столичній підземці побувала і наша кореспондентка Тетяна Ковальчук:

"У День усіх закоханих на станції метро "Майдан Незалежності" пасажири фотографувалися із Русланом та Людмилою, - акторами, які, ніби дві краплі води, схожі на свої мультиплікаційних персонажів. Розважав перехожих пасажирів і хом’як – іще один смішний персонаж цієї історії.

Український мультфільм "Викрадена принцеса: Руслан та Людмила" вийде на екрани сьомого березня. У метро відбулася перша презентація вітчизняного продукту для дітей та дорослих. На синій лінії метро, що простягається від станції Героїв Дніпра до Теремків, розпочав курсувати потяг, у вагонах якого замість реклами, наклеєні вісім постерів із зображенням Людмили, головної героїні мультиплікації. Міла на кожному із постерів розповідає древню історію тих місць, де зараз розміщені центральні станції метро, говорить речниця київського метрополітену Наталія Макогон.

Українські мультиплікатори мали на меті створити якісний український мультик голівудського рівня та познайомити глядачів, не тільки в Україні, з історією Києва часів Київської Русі. Розповідає маркетинговий директор "Фільм.Юей - груп" Поліна Толмачева.

На синій лінії метро незвичний потяг курсуватиме за графіком до 31 березня".

Тетяна Ковальчук. Українське радіо. 

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!