У Україні провели інформаційну кампанію з опанування ПДР (аудіо)

У Україні провели інформаційну кампанію з опанування ПДР (аудіо)

Як маневрувати та дотримувати дистанцію між машинами на дорозі -  про ці  правила дорожнього руху найкраще поінформовані учасники опитування, яке проводилось із серпня 2017-го року по січень 2018-го року на он-лайн платформі ЕЙЧ РОАД однієї з компаній-виробників авто, офіс якої розташований у Києві.

В опитуванні взяли участь майже 10-ть тисяч учасників дорожнього руху.
   
Розповідає Катерина Шевцова:
    
"Допомогти водіям та пішоходам опанувати нові правила дорожнього руху й  повторити  вивчені  - мета "Ейч – роад", каже  комерційний директор однієї з компаній-виробників авто Геннадій Четверухін. За його словами, опитані водії найкраще знають правила щодо маневрування, дотримання дистанції і те, що не можна сідати п"яним за кермо.

Окрім складання тестів, на платформі Ейч роад також можна було ознайомитися,   якою має бути безпечна швидкість, що таке занадто мала швидкість. Особлива увага була приділена проблемі  паркувальних місць для людей з інвалідністю. Про важливість цього питання мій співрозмовник знає від свого товариша, який під час бойових дій на Донбасі отримав інвалідність.
     
Інформаційна кампанія мала й благодійну складову – водії або небайдужі могли купити аксесуари  із символікою ейч роад. Отримані майже сімсот тисяч гривень були передані  на потреби паралімпійців. Говорить Віце-президент Національного комітету спорту інвалідів України  Оксана Скугарева.
       
Паралімпійські ігри відбудуться у південній Кореї з  9 до 18 березня 2018 року".

Катерина Шевцова. Українське радіо.

Прослухати репортаж

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!