Лютий прийшов в Україну з морозами

Лютий прийшов в Україну з морозами

5 лютого в Україні температура впродовж доби знизиться до 4 - 9° морозу, у північних, Волинській та Рівненській областях вночі до 9 - 14° морозу.

Про це повідомляє Український гідрометцентр на своїй сторінці у Facebook.

"5 лютого в Україні холодна погода. Температура різко знизиться: впродовж доби до 4 - 9° морозу, у північних, Волинській та Рівненській областях вночі до 9 - 14°; на півдні країни вночі 0 - 5° морозу, вдень близько 0°. Вночі у східних областях помірний, вдень у західних областях невеликий сніг; на решті території без істотних опадів. В Україні, крім півдня, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний, 5 - 10 м/с", - йдеться у повідомленні.

У Києві найближчої доби різко похолодає: вночі до 10° морозу, вдень до 5 - 7° морозу. Без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця.

У Львові найближчої доби також похолодає: вночі до 7 - 9° морозу, вдень до 3 - 5° морозу. Вночі без істотних опадів, вдень невеликий сніг. На дорогах місцями ожеледиця.

В Одесі найближчої доби опадів не буде. Температура вночі 2 - 4° морозу, вдень близько 0°.

В Дніпрі також похолодає: вночі 6 - 8° морозу, вдень близько 5° морозу. Опадів не очікується.

У Харкові найближчої доби температура істотно знизиться: вночі 6 - 8° морозу, вдень близько 5° морозу. Вночі йтиме сніг, вдень опади припиняться.

У Карпатах 5 лютого вночі 8 - 13° морозу, вдень 4 - 9° нижче за нуль. Вночі опадів не буде, вдень сніжитиме.