НАБУ оголосило підозри двом чиновникам

НАБУ оголосило підозри двом чиновникам

31 січня 2018 року детективи Національного антикорупційного бюро України під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури повідомили про підозру двом особам у вчиненні злочинів.

У прес-службі НАБУ заявили,  що екс-керівників підозрюють за ч. 5 ст. 191 Кримінального кодексу України - "Розтрата майна в особливо великих розмірах",  повідомляє "Тиждень".

Детективи Національного антикорупційного бюро України повідомили підозру екс-директору компанії "Zealand Holdings Inc." та екс-президенту ПрАТ СК "Сі Трайдент" у справі про розкрадання торговельного морського флоту.

Слідство встановило, що екс-президент ПрАТ СК "Сі Трайдент" спільно з колишнім директором компанії "Zealand Holdings Inc." та іншими службовими особами Міністерства інфраструктури України із порушенням вимог Законів України "Про холдингові компанії в Україні", "Про управління об’єктами державної власності", використовуючи довіреність Мінінфраструктури України, здійснили відчуження за заниженими цінами морських торговельних суден "African Lark", "Etna", "Elbrus" та "Everest".