Тіла семи громадян України відправили в останню путь

Тіла семи громадян України відправили в останню путь

Тіла семи громадян України, які загинули під час теракту в готелі "Інтерконтиненталь" в Кабулі, передали українським дипломатам.

Жалобна церемонія відбулася в аеропорту Кабула, у ній взяли участь українські й афганські дипломати, повідомляє "5 канал".

"Тіла передали консулу України в Таджикистані й Афганістані Віктору Молотку. На летовище привезли сім трун. На кожній із них - фотографії загиблих й український прапор. Літак прилетить зі столиці Афганістану до Києва", - йдеться у повідомленні.

Голова консульського департаменту МЗС Афганістану Мірваїз Самаді висловив глибокі співчуття родинам загиблих і їхнім країнам.

Нагадаємо, ввечері 20 січня озброєна група зі щонайменше чотирьох людей увірвалася в готель "Інтерконтиненталь" у столиці Афганістану і відкрила там вогонь. Почалася перестрілка між терористами і силами безпеки. Нападники підпалили кухню ресторану на п'ятому поверсі. У паніці люди вистрибували із вікон. Загинули 14 іноземців, зокрема й українці. Тим, кому вдалося вижити, 23 січня повернулися рейсовими літаками на Батьківщину.