Охоронець супермаркету вбив бездомного за крадіжку алкоголю

Охоронець супермаркету вбив бездомного за крадіжку алкоголю

У місті Знам'янка Кіровоградської області охоронець одного з супермаркету вбив бездомного за крадіжку алкогольних напоїв з магазину.

Про це повідомляє прес-служба ГУ НП області.

"Пригода сталася, коли до приміщення супермаркету зайшов чоловік, якого охоронець запідозрив у скоєнні крадіжки алкогольних напоїв із полиці магазину. Під час з'ясування обставин події, між працівником охорони та чоловіком виникла суперечка, під час якої відвідувач отримав удар в область грудної клітини. Після цього він вийшов із магазину, знепритомнів та впав на землю. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер", - йдеться у повідомленні.

Загиблим виявився 48-річний житель іншої області, який вів безпритульний спосіб життя, подорожуючи електричками. За останні 10 років він притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення дрібного хуліганства, а також був судимий за крадіжку.

Розпочато кримінальне розслідування за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Охоронцю загрожує позбавлення волі від 7 до 10 років.