У Києві сьогодні вручали "Освітній Оскар-2017" (аудіо)

У Києві сьогодні вручали "Освітній Оскар-2017" (аудіо)

"Освітній Оскар-2017" вручено сьогодні у Києві освітянам, які, на думку журі, виявляють креативний і творчий підхід до роботи.

Освітян у дев’ятнадцяти номінаціях відзначили Видавнича група "Шкільний світ", Національна академія педагогічних наук та міністерство освіти і науки.

Розповідає Ольга Бутко:

"Учениця Черкаського вищого професійного училища Євгенія Воробйова – майбутній пекар-кулінар. А нині - переможець у номінації "Учень".

Заступник директора Калинівської гімназії номер два Вінницької області Інна Білоус стала найкращою серед колег у своїй номінації.

Своїх переможців отримали й номінації "директор школи", "методист", "шкільний психолог", "дефектолог", "бібліотекар", "завідувач дошкільного навчального закладу", а також колективні номінації "шкільний, дошкільний та позашкільний навчальний заклад".

На обдарованих і творчих педагогів зорієнтований проект "Нова українська школа", що буде запроваджений 1-го вересня цього року, каже заступник міністра освіти  і науки Павло Хобзей.

Нагородження переможців щорічного Всеукраїнського конкурсу "Освітній Оскар" відбувалось втретє. Освітяни представляли майже всі регіони України".

Ольга Бутко – Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!