Мультиформатність та динамічність - акценти Івано-Франківської філії Українського радіо

Мультиформатність та динамічність - акценти Івано-Франківської філії Українського радіо

Мультиформатність та динамічність - прерогатива для сезону-2018 на радіо "Карпати"  Івано-Франківської філії  Суспільного радіо.

"Ми переконані, що радіо має бути найоперативнішою платформою для аналітики", - стверджує продюсерка радіо Наталія Асатурян.

Із початку року стартувала суспільно-політична програма "Тема дня" та інтерактивна передача "Радіонавігатор", які працюють за принципом: "Контент йде за споживачем".  Їх можна слухати, дивитися, а незабаром і читати (аудіопередачі розшифровуватимуть). Журналісти докладають багато зусиль, аби представити якісний контент на різних digital-платформах.

Полудень - час для горнятка чаю, апетитного сендвіча та інтерактивної передачі "Радіонавігатор". Півгодини  в прямому ефірі рухатися в ритмі  динамічних розмов, акцентуючи на культурі в широкому значенні цього слова, та бути в курсі останніх подій.

"Тема дня" - це продовження напрацьованого у програмах "За і проти" та "Пряма мова", але без страху змінювати все кардинально. Крім гостей у студії, - більше звуків, більше сюжетів, рух у напрямку більшої інтерактивності, оперативності та балансу думок. "Святе" правило  -  дотримання стандартів Суспільного мовлення.

Слухайте Українське радіо в усіх областях України!