У Дніпрі запрацював перший Туристично-інформаційний центр (аудіо)

У Дніпрі запрацював перший Туристично-інформаційний центр (аудіо)

Сьогодні у Дніпрі розпочав роботу перший міський туристично-інформаційний центр. Там передбачається широкий спектр послуг – від організації ділових конференцій, екскурсій і дозвілля до розміщення гостей і надання порад щодо сфери послуг.

Докладніше розповідає наш кореспондент Костянтин Ковзан:
                
"Туристично-інформаційний центр розташований в серці Дніпра – на площі Героїв Майдану. Дніпро – велике індустріальне місто, що має свої традиції. Та, на жаль, питання, залучення туристів, ніколи не мало пріоритету. Тож зараз цей напрямок активно розвиватиметься, - сказав на відкритті центру радник міського голови з питань стратегічного розвитку Максим Кучугура. Дніпру є чим пишатися.

У центрі встановлено тач-панель, де за допомогою навігаційного додатку можна звіритися з різними напрямками на мапі міста. Згодом запустять власний сайт. Портал міститиме різну інформацію про міські локації – транспорт, афішу подій, історичні довідки та цікаві факти. Крім цього, для туристів планують створити аудіогід і запустити мобільний додаток.

Зараз у центрі вже працює сувенірна крамничка, у якій можна знайти різні пам'ятні дрібниці, прикрашені, зокрема, Петриківським розписом".

Костянтин Ковзан, Дніпро, Українське радіо.

Прослухати репортаж