Володимир Балух виголосив у суді останню промову

Володимир Балух виголосив у суді останню промову

Кримський активіст Володимир Балух виголосив у підконтрольному Кремлю Роздольненському районному суді Криму свою останню промову, у якій нголосив, що справа проти нього повністю сфабрикована.

Про це йдеться в повідомленні Укрінформу.

Найпростішим доказом цього, на думку Балуха, є те, що "обшук проводився за двома адресами. Однак у тому будинку, де я проживаю разом із матір'ю, жодне горищне приміщення не було обстежено. Хоча їх там чотири. А в будинку моєї цивільної дружини обшук закінчився одразу, як тільки вони знайшли щось на горищі. Подальшого обстеження інших приміщень не проводилося".

"Це яскравий приклад того, що прийшли за тим, що раніше підкинули", - сказав Балух.

На завершення свого виступу він звернувся до місцевих силовиків, яких і підозрює у фальсифікації справи: "Ви намагаєтеся мене навчити любити так звану "нову батьківщину"? Але це ніколи у вас не вийде, чого б мені це не коштувало. Справедливе рішення буде прийнято тоді, коли будуть покарані люди, які закидали на горище моєї цивільної дружини зброю і боєприпаси..."

"Приймайте яке завгодно рішення. Я однозначно заявив уже свою позицію і від неї відмовлятися не маю наміру. Винні все одно всі будуть покарані. Перемога буде за нами. Слава Україні!" - заявив Володимир Балух.

Оголошення вироку активісту очікується 16 січня.

Нагадаємо, ФСБ Росії затримала активіста 8 грудня 2016 року, заявивши, що на горищі знайшли 90 патронів і кілька тротилових шашок.