МЗС підтверджує загибель трьох українців у ДТП у Росії

МЗС підтверджує загибель трьох українців у ДТП у Росії

У Міністерстві закордонних справ України підтверджують загибель трьох українців і травмування ще шістьох унаслідок дорожньо-транспортної пригоди в Курській області Росії.

Про це у коментарі Укрінформу повідомив офіційний представник Департаменту консульської служби МЗС Василь Кирилич.

"Консул України в Російській Федерації повідомив, що 10 січня в Курській області в дорожньо-транспортну пригоду потрапив автомобіль з українською реєстрацією, який прямував за маршрутом Дніпро - Санкт-Петербург. В автобусі перебували 9 громадян України. Внаслідок ДТП троє громадян України загинуло, троє отримали травми важкого ступеня і були госпіталізовані у місцевий лікувальний заклад, інші троє отримали легкі травми, їм була надана необхідна медична допомога", - сказав Кирилич.

Він додав, що причини та обставини цієї трагедії встановить слідство.

Консул України підтримує оперативний зв'язок з лікувальними закладами, де перебувають травмовані українці, з місцевим відділенням поліції і головним управлінням з надзвичайних ситуацій у Курській області.

За даними російських ЗМІ, дорожня аварія, в якій загинули троє українців, сталася 10 січня о 6.45. За попередніми даними, водій мікроавтобуса не впорався з керуванням.