Wizz Air відкриває рейс зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

Wizz Air відкриває рейс зі Львова до Дортмунда на два місяці раніше

Авіакомпанія Wizz Air перенесла анонсований термін початку польотів за маршрутом Львів - Дортмунд на 26 березня 2018 року.

Раніше планувалося відкрити рейс із 21 травня, пише профільний ресурс avianews.com.

"Лоу-кост Wizz Air розпочне польоти зі Львова до Дортмунда з 26 березня - на два місяці раніше від початку оголошеного терміну", - йдеться у повідомленні. Продаж квитків на рейс уже відкрито. Частота рейсів при цьому залишиться на колишньому рівні - вони будуть виконуватися два рази на тиждень по понеділках і п'ятницях.  

Спочатку Wizz Air планував розпочати польоти зі Львова до Дортмунда з 21 травня. Це вже третя за рахунком зміна планів Wizz Air щодо збільшення присутності на українському ринку за останні кілька тижнів. У грудні 2017 року лоу-кост переніс з вересня на травень запуск рейсів Львів - Лондон, а також відстрочив на два місяці початок польотів з Києва до Лісабона, Таллінна та збільшення частоти по раніше відкритим маршрутами. Пізніше у Wizz Air зміну планів за київськими напрямками пояснили перенесенням терміну надходження третього літака на базу у Жуляни через комерційно-обрунтовані причини.  

Згідно із оприлюдненими планами, у 2018 році Wizz Air відкриє рейси з Києва до Таллінна і Лісабона, зі Львова до Лондона, Дортмунда, Катовіце і Гданська, а також відновить польоти з Харкова, почавши польоти до Дортмунда та Катовіце.