У Києво-Печерській Лаврі відбулась зустріч із рідними заручників ОРДЛО (аудіо)

У Києво-Печерській Лаврі відбулась зустріч із рідними заручників ОРДЛО (аудіо)

Зустріч із матерями і дружинами визволених наприкінці грудня заручників, а також із рідними тих, хто досі утримується у полоні в ОРДЛО, відбулась сьогодні у резиденції предстоятеля Української православної церкви, митрополита Онуфрія в Києво-Печерській Лаврі.

Подробиці у сюжеті Юлії Конішевської:

"Наталія, дружина лейтенанта Збройних Сил Андрія Бесараба, якого утримували в заручниках бойовики, дякує усім, хто причетний до його визволення. Вона чекала повернення чоловіка півтора року і ось 27 грудня це сталося. Тепер її Андрій і ще 72 українці на свободі. Але і тут, вдома, на мирній території, вони не можуть не думати про тих, хто залишається у полоні окупантів, - каже жінка.

27 грудня чекала на повернення свого чоловіка  і Надія Фурсова, однак, з невідомих їй причин молодшого сержанта Романа Фурсова не виявилося серед визволених. Жінка знає точно, що його прізвище фігурувало у списках обміну заручниками, але ж чому в останній момент все змінилося? - не розуміє Надія. Їй лише відомо, що Роман перебуває у окупованому Луганську і має проблеми зі здоров 'ям, вийти на прямий зв’язок  із ним не вдається.

Тим часом, як повідомив заступник міністра юстиції Денис Чернишов, на 5 січня запланована чергова зустріч, під час якої йтиметься і про наступні етапи обміну полоненими на Донбасі".

Юлія Конішевська Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!