"Vodafone Україна" змінить тарифи на окупованому Донбасі

"Vodafone Україна" змінить тарифи на окупованому Донбасі

Оператор мобільного зв'язку "Vodafone Україна" з 9 до 15 січня 2018 року змінить тарифи для користувачів, що перебувають на неконтрольованих Україною територіях Донецької та Луганської областей.

Про це повідомляє Інтерфакс.

Абонентів, що перебувають на підконтрольних територіях, ці зміни не торкнуться.

"У компанії немає можливості обслуговувати і ремонтувати зламане обладнання, розташоване на неконтрольованих Україною територіях Донецької та Луганської областей. Мережа працює вкрай нестабільно. У зв'язку з цим ми не можемо гарантувати повноцінної роботи мережі та надання послуг у повному обсязі. Віддалене обслуговування номерів абонентів в умовах нестабільно працюючої мережі пов'язано з додатковими витратами. З урахуванням ситуації тариф "Смартфон Стандартний" надасть можливість забезпечувати абонентам зв'язок", - зазначив він у прес-службі компанії.

Вартість тарифу становить 3 грн на день. Він передбачає безлімітні дзвінки в мережі "Vodafone Україна" і 50 МБ на день 3G/2G інтернету. Вартість дзвінків на інші мережі України становить 1,5 грн/хв, вартість SMS/MMS на всі мобільні мережі України -1,00 грн /шт., вартість дзвінків на кордон (у рамках послуги "0 за кордон": вартість доступу становить 5 грн/добу, дійсна для 22 країн) - 0 грн/хв.