Ломаченко назвав найбажанішого суперника у 2018 році

Ломаченко назвав найбажанішого суперника у 2018 році

Кращий боксер року за версією НВО українець Василь Ломаченко назвав свій найскладніший поєдинок 2017 року і найбажанішого суперника у 2018-му.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Непогано все пройшло, були цікаві бої, у всіх здобув перемоги. Рік закінчився без травм, тому можна назвати його успішним. Не можу порівняти поєдинки і вибрати, який з них був найскладнішим. Хіба що в плані психології. В цьому аспекті найскладнішим був поєдинок з Рігондо. Була спортивна злість. Звичайно, в деякі моменти висловлювання Рігондо дратували, але це спорт. Нікому не подобається, коли все проходить спокійно, усім потрібно створювати ажіотаж. Рігондо, в принципі, його і створював. Виконував роботу за нас двох. Щодо голосування за наступного суперника серед уболівальників. Було б цікаво почути побажання людей, які хочуть бачити мої бої частіше. Хочеться дізнатися, з ким би вони хотіли побачити мій бій. Думаю, що якісь внесок вони все-таки зроблять у вибір наступного суперника, тому що промоутер може це почути і побачити. Сам же я хочу бою з Майкі Гарсією", - сказав Ломаченко.

Нагадаємо, що цьогоріч чемпіон світу у другій напівлегкій вазі за версією WBC Василь Ломаченко (10-1, 8 КО) провів три бої. Його суперниками були Джейсон Соса, Мігель Марріага і Гільєрмо Рігондо, і з усіма 29-річний український боксер впорався достроково.