Сина Шуфрича засудили до умовного терміну

Сина Шуфрича засудили до умовного терміну

Шевченківський райсуд столиці визнав Нестора Шуфрича-молодшого винним у дорожньо-транспортній пригоді та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 3 роки з відтермінуванням відбування покарання на один рік.

Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook адвокат В'ячеслав Лисенко, який представляв у суді інтереси потерпілого в ДТП Олексія Мельниченка.

"Вердикт суду: визнати Шуфрича винним у скоєнні правопорушення, призначити покарання у вигляді позбавлення волі терміном на 3 роки і звільнити від відбування основного покарання з відтермінуванням на один рік", - написав він.

Адвокат зазначив, що його підзахисний внаслідок ДТП зазнав травм середньої тяжкості. Впродовж 4 останніх місяців Мельниченко переніс декілька операцій, у тому числі на головному мозку, та пройшов курс реабілітації. Він уклав із Шуфричем угоду, в результаті якої отримав компенсацію у мільйон гривень за матеріальні та моральні збитки.

Нагадаємо, 26 серпня Нестор Шуфрич-молодший на "Bentley" скоїв наїзд на чоловіка. Аварія сталась у Києві на вулиці Шота Руставелі. Прокуратура повідомила синові депутата про підозру у порушенні правил дорожнього руху, що спричинило тяжкі тілесні ушкодження. 30 серпня Шевченківський райсуд Києва застосував запобіжний захід щодо Нестора Шуфрича-молодшого у вигляді особистої поруки його батька.