Чемпіону Європи та світу з боксу Олександру Хижняку вручили ключі від кваритри (аудіо)

Чемпіону Європи та світу з боксу Олександру Хижняку вручили ключі від кваритри (аудіо)

Сьогодні полтавському спортсмену Олександру Хижняку, який цьогоріч став чемпіоном Європи та світу з боксу у своїй категорії, вручили ключі від кваритри.

Розповідає наша кореспондентка Наталя Очкань:

"22-річний полтавець Олександр Хижняк прийшов у бокс у 7 років. За наполегливість у тренуваннях його називають "Полтавський танк".

2017-й був результативним для спортсмена. Його визнали кращим у світі боксером у своїй категорії. Нинішній період - це поєднання тренувань, які не полишає ні на день, з вітаннями та подарунками. Сьогодні вручили 2-ва сертифікати - на двокімнатну квартиру, яку купила Федерація боксу України та 500 тис. грн на її ремонт, яку виділили з обласного бюджету Полтавщини. Спортсмен говорить, що тепер не тіснитимиться разом з батьками та не приховує емоцій.

Президент Федерації боксу України Володимир Продивус називає Олександра Хижняка людиною з великої літери, а полтавський бокс таким, що за результативністю – на першому місці в Україні. І це за неналежних умов для тренувань.

Олександр Хижняк говорить, що з нового року піде цілий комплекс змагань, які поведуть його до Чемпіонату світу 2019-го року".

Наталя Очкань. Полтава. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!