У Харкові продовжують розслідування справи про ДТП на вулиці Сумській (аудіо)

У Харкові продовжують розслідування справи про ДТП на вулиці Сумській (аудіо)

У Харкові відкрито кримінальне провадження щодо автошколи, де вчилася Олена Зайцева – фігурантка справи про ДТП на вулиці Сумській.
 
Наша кореспондентка Віталіна Зіньківська знає більше:
                 
"Уже більше десяти томів нараховує справа про криваву аварію у центрі Харкова, що спричинила загибель п’яти та травмування шести людей, ще одна жертва транспортної пригоди померла згодом у лікарні.

Двоє підозрюваних – такий їхній процесуальний статус – Олена Зайцева та Геннадій Дронов перебувають під вартою. Проведено десятки експертиз, допитано більше ста свідків. У ході слідства, не знайшла підтвердження версія, що водійка "Лексуса", який збив пішоходів на тротуарі, брала участь у перегонах.

Зате вирішено з’ясувати, як і чому навчають в автошколі, що видала підозрюваній права на водіння, повідомив на брифінгу заступник начальника Головного управління Національної поліції у Харківській області підполковник Сергій Чиж.

Нагадаємо, за два роки за кермом підозрювана Зайцева була шість разів оштрафована за порушення правил дорожнього руху.

До того ж у ході слідства виявлені ще деякі епізоди небезпечного водіння фігурантки, зафіксовані відеокамерами, де лише щаслива випадковість та майстерність інших водіїв дозволила уникнути аварії".

Віталіна Зіньківська з Харкова. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!