У новорічні свята радіо "Промінь" гарантує святковий настрій

У новорічні свята радіо "Промінь" гарантує святковий настрій

Найцікавіші проекти та найактуальніші пісні 2017 року звучатимуть на радіо "Промінь" в новорічні та Різдвяні свята.

"У нас стартує проект "Все збудеться". Слухачі матимуть змогу почути святкові привітання від відомих музикантів і гуртів "Без обмежень", ТНМК, VivienneMort, MamaRika, Фіолет, Настязникає,  Morcheeba, Нумер 482, Мотор’ролла, The ВЙО, DZIDZIO, Арсен Мірзоян, Тартак , Zapaska, Гудімов, Тарабарова, Юркеш та інші", - зазначив шеф-редактор радіо "Промінь" Максим Яковенко.

П’ять разів на тиждень у прямому ефірі на радіо "Промінь" з 11-ї до 12-ї – чарт Re:актив від Києва й до Львова, від Рівного й до Херсона – професійно й відверто, від душі і з гумором.

У “Re:активі” (мабуть, уперше в історії радіочартів) можна почути академічних рецензентів, класичних виконавців і консерваторських викладачів – вони аналізують популярні пісні за суворими законами класики. Одним із провідних експертів програми є Віра Дужак – шеф-редактор Kyiv Music Labs.

Слухачі не тільки можуть стежити за тим, як аналізують професіонали. Із центру столиці є можливість дізнатися, які пісні є нині популярними в Івано-Франківську або Житомирі, Ужгороді чи Полтаві – аби картина музичних уподобань мешканців нашої країни здобула масштаб і якомога більше яскравих фарб.

Ексклюзив чарту – “Re:активні історії” артистів про свої пісні, цікаві подробиці створення, аранжування, запису. 5 днів – 5 історій – 5 відкриттів уже зробили дует “Анна-Марія” з синглом “Долонями” та “Pianoбой” із “Полуничним небом”.

"Аби справді полюбити цю зиму, треба якомога більше дізнатися про неї. Цього разу ми з’ясували, що зима зовсім непогана, тим більше якщо подивитися на людей: у святкові дні усі ми стаємо гучнішими, щедрішими", - говорить креативна продюсерка Українського радіо Вікторія Польченко.  

У Новому році радіо "Промінь" гарантує, що кожен знайде нових друзів, отримає нові подарунки, нові знайомства, нові почуття, нові враження, нові мрії, нові ідеї, нові перемоги, нові можливості і шанси!

"На свіжу голову"  – ще один оновлений формат програми від радіо "Промінь". Упродовж трьох годин звучатиме ще більше пісень і ще більше тем обговорюватимуть ведучі програми. Інформаційно-музичне ранкове шоу розповідатиме про актуальні події – від політики до спорту. Все, про що варто знати у програмі "На свіжу голову – від понеділка до п’ятниці з 9 до 12 години. Чим свіжіша голова, тим більше в ній ідей!

А ще на радіо "Промінь"  - Різдвяний пакет джинглів: "Найтепліші зимові свята", "Різдво в родинному колі", "У колі друзів", "Різдво – тепле зимове свято". Усі вони звучатимуть на трьох каналах Українського радіо й заряджатимуть гарним настроєм слухачів.

Залишайтеся у святкові дні разом з радіо "Промінь"!

Довідка: "Українське радіо" - радіоплатформа суспільного мовника України Національної суспільної телерадіокомпанії. Радіо мовить з 1924 року і є одним із найстарших радіомовників світу. З 2017 року "Українське радіо" разом з Національним телебаченням та 26-тьма регіональними каналами стали публічним акціонерним товариством. "Українське радіо" мовить на трьох каналах: Першому – розмовному новинному суспільно-політичному, Другому – молодіжному музично-розмовному радіо "Промінь", Третьому – мистецько-просвітницькому радіо "Культура" та має редакції програм англійською, німецькою, румунською та російською мовами.