Штурм МЦКМ не вплинув на розклад концертів

Штурм МЦКМ не вплинув на розклад концертів

Концерт, запланований на 19.00 у Міжнародному центрі культури і мистецтв, не скасовано через недавній штурм приміщення прибічниками екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.

Про це повідомляє Укрінформ.

"Відвідувачі заходили до Центру не через центральний вхід, оскільки вхідні двері пошкоджені протестувальниками. Обстановка навколо МЦКМ спокійна, будівлю охороняють чимало правоохоронців", - йдеться у повідомленні.

На сайті МЦКМ вказано, що на вечір заплановано концерт всесвітньо відомого оркестру Гленна Міллера під орудою Віла Салдена.

Нагадаємо, поліція порушила кримінальне провадження за фактом штурму Міжнародного центру культури і мистецтв прибічниками екс-голови Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі.  Саакашвілі заявив про плани організувати штаб у приміщенні Міжнародного центру культури і мистецтв, який слугував штабом під час Революції Гідності.

Під час штурму в приміщенні МЦКМ знаходилося до тисячі людей, в тому числі, діти.  Пізніше Саакашвілі розповів, що, нібито, мав плани взяти в оренду дві кімнати в МЦКМ, але "відбулися провокації".