Україна і Корея створять анімаційний серіал "Smart Babies" (аудіо)

Україна і Корея створять анімаційний серіал "Smart Babies" (аудіо)

Наступного року розпочнеться виробництво українсько-корейського анімаційного серіалу "Smart Babies". Меморандум про це підписали сьогодні у Києві державне підприємство "Укранімафільм" і корейська студія "AB Media CO".

Докладніше - Юлія Конішевська:
                                               
"Анімаційний фільм "Розумні малюки" - це історія про дітлахів,які живуть у майбутньому. За сюжетом, із дІтьми трапляються різні пригоди,  вони граються і одночасно досліджують світ.

Наприклад, дізнаються, що таке енергія вітру та сонця, як працює інтернет тощо. Ідея створити пізнавальний мультсеріал виникла у виконувача обов’язків генерального продюсера-директора студії "Укранімафільм" Дмитра Лісенбарта та сценариста Назара Житкевича.

Прототипом  головного  персонажу  мультика стала маленька донька Дмитра - Марійка. Розповідає Дмитро Лісенбарт.

Персонажі і стилістика цього серіалу свіжі, унікальні і не схожі на корейські , - каже виконавчий директор корейської студії , яка спільно із Україною працюватиме над створенням мультика, Кельвін Лі.

Мультфільм "Розумні малюки" складатиметься із п’ятдесяти чотирьох серій тривалістю по 5 хвилин. Вартість створення серіалу сягає кількох мільйонів доларів. Україна і Корея фінансуватимуть проект порівну".

Юлія Конішевська. Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!