Ломаченко знову захистив чемпіонський титул

Ломаченко знову захистив чемпіонський титул

Чемпіон світу за версією WBO у другій напівлегкій вазі український боксер Василь Ломаченко знову захистив свій титул - у бою проти кубинця Гільєрмо Рігондо.

Про це повідомляє ВВС.

Після шостого раунду суперник українця відмовився продовжувати бій. Офіційною причиною такого рішення у команді кубинця називають травму його лівої руки. Утім, спортивні експерти відзначають, що українець, який має більш потужні габарити, відчутно переважав суперника протягом всіх шести раундів, окрім першого. Припускають, що кубинець міг пошкодити руку в першому чи другому раунді.

"Він гарний боєць, топовий боєць. Він король у боксі, але король у своїй ваговій категорії. Але це не його вагова категорія", - прокоментував Василь Ломаченко перемогу над Рігондо.

Нагадаємо, для бою з українцем кубинець спеціально перейшов у важчу вагову категорію.

Як повідомляє промоутреська компанія Top Rank Boxing, яка представляє інтереси Василя Ломаченка, особливістю бою стало те, що вперше на професійному рингу зійшлися дворазові чемпіони Олімпійських ігор.

Гільєрмо Рігондо - чемпіон літніх Олімпійських ігор у Сіднеї (2000 р.) та Афінах (2004 р.), до цього бою він був чемпіоном за версіями WBA і IBO у другій найлегшій вазі (17 перемог, одна поразка).

Василь Ломаченко також двічі здобував золото Олімпіади - у Пекіні (2008 р.) та Лондоні (2012 р.).