В Ізраїлі чиновників місцевих органів влади звинувачують у корупції (аудіо)

В Ізраїлі чиновників місцевих органів влади звинувачують у корупції (аудіо)

В Ізраїлі черговий скандал з чиновниками місцевих органів влади. Для допиту затримані службовці двох міст центрального округу країни. Їх звинувачують у корупції та зв’язках з кримінальними структурами.

Детальніше про ситуацію розповість наша власна кореспондентка в Ізраїлі Світлана Глаз:
                          
"Прес-служба поліції Ізраїлю  розповсюдила заяву, в якій говориться, що розслідування справи у якій  йдеться про зв’язок керівників муніципалітетів країни з кримінальними структурами та причетність до корупції, довгий час перебувало в "закритій стадії" збору інформації та спостереження за підозрюваними.

І ось тепер для допиту затримано 26 представників органів місцевої влади Тель-Авіва та Рішон-ле-Ціона, серед яких мер останнього.

Одна з радіостанцій єврейської країни повідомила, що глава парламентської коаліції ізраїльського уряду  Давид Битан також у рамках цієї справи підозрюється в одержанні хабаря в кілька мільйонів доларів  від керівника організованого злочинного угруповання країни. Під домашнім арештом перебуває і його дружина, на  рахунку якої за два роки з’явилося майже мільйон доларів. Зазначу, що перед суворим законом Ізраїлю всі рівні: і домогосподарка і прем’єр-міністр. До речі, Біньяміна Нетаніягу допитують наразі з іншої фінансової справи".

Світлана Глаз з Ізраїлю для Українського радіо.

Прослухати репортаж

 

Будь у курсі - слухай новини! Щогодини на Українському радіо!