У зоні АТО знайшлися двоє українських військових, які вважалися загиблими

У зоні АТО знайшлися двоє українських військових, які вважалися загиблими

У зоні антитерористичній операції на Донбасі знайшлися двоє українських військовослужбовців, які до цього вважалися загиблими під час бойового зіткнення з підтримуваними Росією терористами.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

"Двоє військовослужбовців Збройних Сил України, які вчора вважалися загиблими під час бойового зіткнення з ворогом біля Кримського, завдяки власному бойовому досвіду і навченості вийшли з-під обстрілів і повернулися до своїх підрозділів", - йдеться в повідомленні. Крім того, в штабі АТО повідомили, що в зв’язку з тим, що сьогодні, 25 листопада 2017 року, представники Спеціальної моніторингової групи ОБСЄ планують відвідати населені пункти Гладосове та Травневе, військові очікують збройні провокації на цьому напрямку від бойовиків незаконних збройних формувань окупованих районів Донбасу. "Ми відслідковуємо ситуацію на цій ділянці лінії зіткнення та інформуватимемо суспільство і світову спільноту про можливі провокації", - пообіцяли у відомстві.

Нагадаємо, впродовж минулої доби, 24 листопада 2017 року в зоні АТО загалом зафіксовано 17 порушень режиму припинення вогню з боку підтримуваних Росією бойовиків.