Названо найпопулярніші телеканали жовтня

Названо найпопулярніші телеканали жовтня

Найпопулярніші інформаційні телевізійні канали жовтня в Україні - "112", "News One", "Еспресо", "24 канал" та "Прямий".

Такі дані онлайн-дослідження агенції "Big Data Ua" щодо рейтингу українських телеканалів за переглядами в сегментах OTT та IPTV на своїй сторінці у Facebook оприлюднив член Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Сергій Костинський.

"Продовжуємо спільний проект Національної ради з питань телебачення і радіомовлення і рейтингового агентства "Big Data Ua" щодо створення щомісячних рейтингів українських та іноземних телеканалів за популярністю перегляду на ОТТ / IPTV-платформах. Згідно з онлайн-дослідженням, структура перегляду телеканалів у жовтні була такою: ТОП-5 інформаційних телеканалів: "112", "News One", "Еспресо", "24 канал", "Прямий", - написав Сергій Костинський.

За його словами, серед найпопулярніших розважальних телеканалів до першої п'ятірки ввійшли: "СТБ", "Новий канал", "2+2", "К1", "ТЕТ". Серед першої трійки телеканалів загального перегляду - "1+1", "Україна", "ICTV".

До першої п'ятірки фільмових телеканалів, згідно з даними онлайн-дослідження, ввійшли "TV1000 Action East", "FOX", "Ентер-фільм", "TV1000 East", "TV1000 Comedy".

Серед пізнавальних телеканалів у топ-5 увійшли: "МЕГА", "Discovery channel", "National Geographic", "Nat Geo Wild", "Viasat History". А у першу трійку музичних каналів в Україні за жовтень увійшли "М1", "Music Box UA", "EUmusic".

У ТОП-5 спортивних телеканалів за жовтень в Україні потрапили: "Футбол 1", "Футбол 2", "Eurosport 1", "Eurosport 2", "Viasat Sport East".

До першої пятірки регіональних телеканалів увійшли: "ATR", "Донбас", "Київ", "КРТ", "Горизонт-TV".

"Найчастіше українці дивляться інформаційно-розважальні (телеканали загального перегляду) і розважальні програми", - резюмував Сергій Костинський.

Нагадаємо: Національна рада з питань телебачення і радіомовлення раз на місяць оприлюднює результати онлайн-досліджень агенції "Big Data Ua" щодо рейтингу українських телеканалів за переглядами в сегментах OTT та IPTV.