У Львові управління освіти проведе службове розслідування у школі №95 (аудіо)

У Львові управління освіти проведе службове розслідування у школі №95 (аудіо)

У Львові управління освіти міськради проведе службове розслідування у середній школі №95, оскільки мати однієї із другокласниць поскаржилася на приниження її дочки через те, що батьки відмовилися здавати гроші на шкільні меблі.

Докладніше – наша кореспондентка Наталія Козачук:

"Мама другокласниці Тетяна Говорко розповіла, що відмовилася здати 500 гривень на шафки для одягу, бо вже минулого року здавала таку ж суму на нові шкільні парти. Втім,інші батьки гроші зібрали, і батьківський комітет класу придбав шафки за 20 тисяч гривень.

Але, за словами Тетяни, її дочці в користуванні новими меблями відмовили. Класний керівник дівчинки Ірина Харів таке звинувачення заперечує і припускає, що мама сама намовляє дитину не користуватися новими шафами.

Керівник міського управління освіти Зоряна Довганик пообіцяла провести у школі службове розслідування і пояснила, що збір коштів – це винятково добровільна справа батьків, але гроші повинні збирати не готівкою, як було в цьому випадку, а лише через спеціальні рахунки. А, якщо дівчинці насправді відмовили в користуванні новими шафами, відповідатиме за це, передусім, керівник навчального закладу".

Наталія Козачук, Львів, Українське радіо.

Прослухати репортаж

 

Хочеш знати більше - слухай новини на Українському радіо!