Доба на Донбасі минула без втрат

Доба на Донбасі минула без втрат

Впродовж минулої доби бойовики російсько-окупаційних бандформувань здійснили 12 обстрілів позицій ЗСУ, на що українські військовослужбовці 9 разів придушували вогневу активність бойовиків зі зброї, не забороненої Мінськими угодами.

Як повідомляє прес-центру штабу АТО на сторінці в Facebook, внаслідок обстрілів бойовиків двоє військовослужбовців сил АТО поранені, ще один отримав бойову травму.

На Луганському напрямку ворог із 120-мм мінометів вів вогонь по оборонним укріпленням українських бійців біля Троїцького. У вечірній час були обстріляні опорні пункти сил АТО біля Катеринівки, Новоолександрівки і Лобачевого. Із застосуванням озброєння БМП і великокаліберних кулеметів бойовики порушували перемир'я в передмісті Попасної. Зі стрілецької зброї вони турбували українських воїнів поблизу Луганського.

На Донецькому напрямку противник вів мінометний вогонь в районі Павлополя. На підступах до Авдіївки та Кам'янки незаконні збройні формування обстрілювали оборонні укріплення ЗСУ з гранатометів і легкого піхотного озброєння.