Режим Асада продовжує бомбити зону деескалації в Сирії

Режим Асада продовжує бомбити зону деескалації в Сирії

У результаті обстрілу і авіаударів сил режиму Башара Асада по контрольованому опозицією передмістю Дамаска Східній Гуті напередодні загинули семеро мирних жителів.

Про це повідомляє кореспондент агентства Anadolu.

"Атаки сил режиму Асада на ряд районів і населених пунктів Східної Гути тривали до пізньої ночі", - йдеться в повідомленні. Відзначається, що в результаті ударів авіації режиму Асада по населеному пункту Медейре загинули шестеро членів однієї сім'ї, в тому числі четверо дітей.

Водночас в результаті застосування силами режиму Асада касетної бомби в населеному пункті Хамурійє загинув співробітник Управління цивільної оборони Аладдін Джуха, який брав участь у пошуково-рятувальній операції.

Сили режиму Асада з раннього ранку 19 листопада продовжували завдавати удари по контрольованій силами опозиції Східній Гуті, в результаті чого загинули дев'ятеро цивільних осіб. Удари завдавалися по районах Хареста, Арбін, Місраб, Дума, Айн Терма і Мердж. Поранені доставлені в польові госпіталі.

Як повідомляє агентство Anadolu з посиланням на джерела в Управлінні цивільної оборони Дамаска, за минулий тиждень сили режиму Асада провели інтенсивні атаки в районах і населених пунктах у Східній Гуті, використовуючи артилерію і касетні бомби. В результаті загинули 73 цивільних особи, в тому числі діти.