Наркотиків на понад мільйон гривень вилучено в мешканця Прикарпаття

Наркотиків на понад мільйон гривень вилучено в мешканця Прикарпаття

Слідчі прокуратури Івано-Франківської області спільно з Івано-Франківським Управлінням внутрішньої безпеки Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України під час досудового розслідування за фактом реалізації наркотичних засобів у великих розмірах провели обшук у 26-річного мешканця м. Івано-Франківська.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Івано-Франківської області.

"Під час обшуку виявлено та вилучено особливо небезпечний наркотичний засіб - марихуану (вартість вилученого на чорному ринку становить понад мільйон гривень) та дві одиниці незареєстрованої зброї травматичної дії, спорядженої боєприпасами", - йдеться у повідомленні.  

На даний час зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307, ч. 2 ст. 307 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів") Кримінального кодексу України, готується клопотання стосовно обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкція статті вказаного кримінального правопорушення передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.