Нова бюджетна авіакомпанія виходить на український ринок

Нова бюджетна авіакомпанія виходить на український ринок

Італійська авіакомпанія "Ernest Airlines" із 8 грудня додає три нові авіарейси, що з'єднають Неаполь та Мілан (Бергамо) зі Львовом і Києвом та два авіарейси Венеція - Львів.

Про це повідомляє прес-служба аеропорту "Київ".

"Ernest Airlines" оголошує про розширення своєї присутності в Україні, додаючи нові рейси вже з 8 грудня, які з'єднають Неаполь та Мілан (Бергамо) зі Львовом і Києвом трьома щотижневими рейсами, та Венецію зі Львовом двома щотижневими рейсами", - йдеться у повідомленні.  

Генеральний директор компанії "Мастер-Авіа" Олексій Яковець зазначив, що пасажиропотік аеропорту "Київ" зростає, з'являються нові авіалінії. Запровадження безвізового режиму з країнами Євросоюзу збільшило кількість пасажирів на 10 - 15%. Європейські авіалінії також проявляють інтерес до українського ринку. Висока якість обслуговування за привабливими цінами від "Ernest Airlines" та комфортне розташування аеропорту в межах міста - ідеальне поєднання та нова можливість подорожувати до Європи, зазначив Яковець.

З 8 грудня рейси "Ernest Airlines" між Італією і Україною виконуватимуться за таким графіком:

Бергамо - Львів - Бергамо - у вівторок, п'ятницю та неділю;
Неаполь - Львів - Неаполь - у вівторок, п'ятницю та неділю;
Венеція - Львів - Венеція - у п'ятницю та неділю;
Неаполь - Київ - у понеділок, середу та суботу;
Бергамо - Київ - у понеділок, середу та суботу.

Нагадаємо, "Ernest Airlines" - авіакомпанія, яка уважна до реальних потреб своїх клієнтів. Вона забезпечує високу якість обслуговування за привабливими цінами і пропонує зручний розклад для подорожей.